Galerie foto

Toastmasters Pipera
Toastmasters Pipera
E timpul să folosim skill-urile de public speaking ca să-l convingem pe iepuraș să ne aducă sărbători pline de cadouri și bucurie 😊

Dacă nu iese cum v-ați dorit speech-ul, ne vedem pe 16 mai să practicăm împreună.

Paște fericit tuturor!
Toastmasters Pipera
Toastmasters Pipera added 25 new photos.
Multumim pentru participare!
Ne vedem dupa sarbatori!
Toastmasters Pipera
Toastmasters Pipera is feeling inspired with Oday Alokeh.
Oday, unul dintre membrii activi din clubul nostru, ne inspiră de fiecare dată și demonstrează că poți să ai un discurs amuzant și plin de subtilități, chiar și când nu vorbești în limba ta nativă 🤩

"Înainte de Toastmasters a trebuit să țin diverse prezentări/discursuri și după fiecare simțeam că am multe de îmbunătățit.

Într-o zi am auzit de la un prieten despre «table topics», o parte din ședințele Toastmasters în care trebuie să ții un discurs improvizat, dar coerent, pe baza unui bilețel extras la întâmplare.

Mi s-a părut un challenge fun și așa m-am hotărât să particip la prima întâlnire. De atunci, am tot continuat să vin. Pentru mine, Toastmasters este un loc în care îmi fac prieteni noi, râd, socializez și îmi îmbunătățesc și skill-urile de public speaking.

Nu văd un mod mai bun prin care să te dezvolți."
Toastmasters Pipera
Toastmasters Pipera is attending an event with Oday Alokeh and 4 others at Institutul Muncii.
Institutul Muncii
We ❤️ Chisinau!
Toastmasters Pipera
Toastmasters Pipera added 26 new photos.
Toastmasters Pipera
Toastmasters Pipera
Rebecca Popescu este primul membru CC (Competent Comunicator) al clubului nostru și o felicităm! Asta înseamnă că în cele 10 discursuri pe care le-a susținut în cadrul acestei certificări a învățat organizarea unui discurs, cum să abordeze obiectivele principale și secundare, să folosească varietatea vocală și ajutoarele vizuale, să facă cercetarea unui anumit subiect, să inspire și să persuadeze audiența.

Succes în continuare, Rebecca și la mai mare!